Едно семейство – един отбор!

Влезте в надпреварата заедно! Покажете на цяла България, че сте пример за децата си в безопасността на движението – важна отговорност за всеки родител. Запиши се за участие до 30 август 2023 г. и участвай във финала на състезанието на 16 септември в гр. София, бул.“ Александър Малинов“.

Участвайте в семейното състезание, организирано от Съюза на българските автомобилисти (СБА) и можете да спечелите ваучер на стойност 3000 лв. за гориво, ваучер на стойност 800 лв. за закупуване на велосипед с подкрепата на Bike Center, ваучер на стойност 660 лв. за семеен уикенд в СПА хотел Хисар или много други награди.

Използвай ваучера на стойност 3000 лв. за вашите семейни пътувания! Това, което очакваме от Вас е да се запишете за участие в инициативата “Аз и моето семейство за безопасно движение”!

Надпреварата ще реши КОЙ ще спечели Голямата награда – ваучер за гориво на стойност 3000 лева. Ако сте най-добрият семеен екип в състезанието, като покажете умения в майсторско шофиране, теоретични знания по безопасно движение и адекватни реакции при настъпване на ПТП – наградата може да бъде Ваша!

От Вашето дете също очакваме да покаже знания по безопасност на пътя и умения с велосипед или пък да нарисува своята представа за поведението на децата в пътната обстановка (за по-малките).

За начало на това предизвикателство – запишете се за участие!